Menu

Studio photoshoot untuk Aidilfitri

Menjelang hari raya, fotografi studio memang menjadi salah satu pilihan untuk keluarga mengabadikan kenangan bersama keluarga. Ianya berbaloi jika wang yang dikeluarkan setimpal dengan hasil yang diperolehi. Oleh itu, seperti Aidilfitri yang lepas lepas, kami di abadiphotography turut bersiap sedia menawarkan perkhidmatan berkualiti fotografi studio untuk keluarga anda.
Make up by Bobby of Bobby Wedding, Model: Azarina Reen

Make up by Bobby of Bobby Wedding, Model: Azarina Reen

Terima kasih kepada Azarina & Irwan Shah kerana sudi menjadi model untuk tahun ini. Professionalisme dalam diri anda berdua menjadikan tugas menghasilkan gambar yang menarik sangat mudah dilakukan dan menyeronokkan. Tahniah atas sentuhan istimewa make up artist Rauzy Shazy dari Bobby Wedding. Semuanya seiring bagi menghasilkan sesuatu yang berkualiti.
Model: Irwan Shah

Model: Irwan Shah

Motion Painting Potrait
Motion Painting Portrait only at abadiphotography studio

Motion Painting Portrait only at abadiphotography studio

Pada tahun ini, kami akan memperkenalkan satu produk baru iaitu "Motion Painting Potrait". Kami akan menghasilkan lukisan anda menggunakan fotografi dan kamera sebagai alatnya. Berbeza dengan lukisan yang biasa, kita menggunakan berus dan kertas, MPP ini kami gunakan cahaya sebagai cat, torchlight sebagai berus, dan subjek & background sebagai kertas. Semua ini memerlukan ketelitian dan kemahiran untuk mendapatkan hasil yang diinginkan. Kami pasti, anda akan menghagai hasil karya ini. Seperti biasa, kami menyediakan 6 jenis latarbelakang abstrak dan 1 latarbelakang putih untuk "WHITE ROOM". Disamping itu, kami akan menyediakan diskaun 10% kepada klien wedding dan klien studio yang lepas "return client". Apalagi, jangan lepaskan peluang anda bersama kami di studio abadiphotography.  

Comments are now closed.

2021 © abadiphotography
%d bloggers like this: